Graffiti verwijderen en beschermen op allerlei ondergronden zoals baksteen, natuursteen, verkeersborden...

Ook hebben wij voor elke ondergrond een anti graffiti coating (2K of op waterbasis). In samenspraak met U kunnen wij ook de graffiti verwijderen !

Voor sommigen is graffiti een vorm van kunst; de meeste onder ons kennen het echter beter onder een andere vorm, namelijk het besmeuren van gevels en monumenten met verf.

Indien U tegen deze " KUNST ??? " de strijd wil aanbinden , kan U hier dankzij onze ervaring, en dankzij een uitstekend productengamma, de nodige informatie vinden om graffiti van elk denkbaar geveloppervlak doeltreffend te verwijderen,en nadien dit oppervlak te beschermen, zodat graffiti na onze behandeling eenvoudig kunnen verwijderd worden.

Bij het verwijderen van graffiti geldt: hoe eerder behandeld hoe beter het resultaat.

Met speciale schoonmaakmiddelen en bijbehorende machines wordt de graffiti aangepakt.

Alle soorten oppervlakten worden op milieubewuste wijze behandeld, zoals deuren, ramen, kozijnen en muren.

Graffiti gevoelige ondergronden kunnen wij behandelen met een anti-graffiti systeem.

De beschermlagen kunnen aangebracht worden in een door u gewenste tint of kleurloos.

Gebruikers van spuitbussen en viltstiften worden voornamelijk aangetrokken door nieuwe of gereinigde oppervlakken.

De ervaring heeft uitgewezen dat, indien de graffiti even snel verdwijnen als ze zijn aangebracht, de bekladders hierdoor zeer snel ontmoedigd worden.

BESCHERMEN TEGEN GRAFFITI ?

Op de vraag of het mogelijk is om gevels of gelijk welk oppervlak te beschermen tegen het aanbrengen van graffiti ? Is het antwoord eenvoudig: JA Inderdaad het is mogelijk om gelijk welk oppervlak te beschermen tegen graffiti ( spuitbus, stift, teer, enz..)

Deze beschermlaag is verkrijgbaar in verf ( altijd hoogglans ) volgens een RAL kleurenkaart of in vernis ( transparant ) en dit in matte, satijn glans of hoogglans uitvoering; Wanneer deze beschermlaag is aangebracht kan graffiti met één van onze onderhoudsproducten eenvoudig weggenomen worden.

Er is ook een verwijderbare beschermlaag verkrijgbaar, die voornamelijk gebruikt wordt voor beschermde monumenten of daar waar geen permanente laag mag aangebracht worden.

Deze laag zal samen met deze graffiti ( lokaal ) weggenomen worden, nadien dient het gereinigde oppervlak terug lokaal behandeld te worden.