Sierpleister

Met sierpleisters wordt een wand van een fraaie decoratieve structuur voorzien.Het is bijzonder geschikt voor het versterken van kwetsbare ondergronden of wanden waar vaak tegenaan gestaan wordt. Sierpleister is hard, stootvast, kleurecht en duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig.Het is met eenvoudige schoonmaakmiddelen goed schoon te houden.Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van sierpleister.

Spachtelputz

is het ideale wandafwerkingsproduct voor een veelzijdige en mooie wanddecoratie. Spachtelputz kent een volledige vrijheid in kleurkeuze en structuur. Uw spachtelputz als wandafwerking is namelijk in verschillende structuurvormen op uw wanden aan te brengen.Door uw volledige vrijheid in kleur en structuur, sluit uw wandafwerking exact aan op uw wensen en uw interieur. Naast de verschillende uitvoeringsmogelijkheden is spachtelputz een duurzame wandafwerking en stootvast.

spachtelputz is overschilderbaar met elke latex. Spachtelputz  is een soort sierpleister op basis van kunststof.Het bestaat uit korrels marmer, die gebonden worden door een soort superlijm. Eenmaal uitgehard is het ongelooflijk sterk en geschikt voor binnen en buiten.Er zijn verschillende korrelmaten zodat u zelf de grofheid kan bepalen. Uiteraard adviseren wij u vooraf over de vele mogelijkheden met dit materiaal.Spachtelputz is erg sterk en onderhoudsarm. Het is in verschillende kleuren leverbaar. We adviseren u graag.

kleuren

Spackspuitwerk en Sierpleister kunnen vooraf op kleur gemengd worden.Hiervoor wordt het zogenaamde "ral" nummer gebruikt.Vindt u bijv. een kleur van flexa,histor,sikkens of een ander merk, dan wordt deze kleur weergegven in een ral nummer.Dit nummer kunt u opgeven en de spack of sierpleister wordt vooraf op deze kleur gemengd.

Spachtelputz is een sierpleister op kunststof basis met een grote kleurvastheid en een groot waterdamp doorlatend vermogen. Het is tevens boen- en stootvast. Spachtelputz is verkrijgbaar in korreldiktes van 1 mm, 1.2 mm, 1.5 mm en 2,5 mm.